onsdag 21 december 2011

Wanted - dead or alive!

ja, lite som så som man tänker sig anslagen för tjuvar i gamla westernfilmer... fast det är julkänslan jag vill åt... NU helst... så ikväll gör jag ett storryck och riktigt försöker knö in julen i kroppen tänker jag... julhandlan följt av jul på Liseberg med mamma och min svägerska och lillprinsen... lite grann "knö daj in fast dörra e trång" typ... till julen alltså!


bilden är lånad av Liseberg
 eller så låter jag bli att stissa över det... låter den komma när den kommer... på fredagkväll lär den infinna sig, när vi klär granen och skinkan står i ugnen! Blir så bra så!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!