tisdag 20 december 2011

En liten extra guldkant på dagens tillvaro!!!

Imorse, strax innan 10 sändes Granen med Vegetarianteatern på P4 Göteborg!!! Så himla roligt!!! Så om du missade det... av vilken anledning som helst... så kan du ju alltid gå in och lyssna på den här!


och vill man gå in och lyssna på själva radiosändningen så kan man göra det HÄR! När du kommer in på sidan så får du scrolla ner till länken 09:30-10:00... ca. 20:40 in i klippet är det! Lyssna och njut!!! Eller kolla på filmen så du får se killarna in action också!

Jo,jo, eftersom jag var i full färd med att lassa ner nödvändigheter och onödvändigheter i min kundvagn just då så har jag rotat i deras lyssnararkiv för att få höra vad som sades innan och efter... att han säger fel i början är ju inget att hänga upp sig på, det var Kjell som skickade in låten så han ska ju ha en eloge också såklart!!! 

2 kommentarer:

  1. God natt! Hoppas du hann med dina 30 idag. Själv tänkte jag helt åt skogen och gjorde 40 sit up och twistar men bara 30 armhävningar. Då hade jag snurrat huvudet rätt. :-)

    SvaraRadera
  2. God natt! Ja, eller du påminde mig! Tack! Så nu är de gjorda!! Men hur i hela friden du kan räkna fel på 10st, det förstår jag inte!! Själv tvingar jag mig att göra ett par extra, ifall jag råkat räkna fel! =)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!