fredag 30 december 2011

att ta sig vatten över huvudet

det har jag nog gjort... eller kanske inte så länge till... men den där krönikan... alltså, blogger borde lägga in något stopp, hinder, vad fasiken som helst... fick iallafall tänkt till lite och lagt in mer bilder och kapat lite text... ni kommer inte tro mig på den punkten iofs, men det är sant!

idag har jag köpt tyg och band till ett litet projekt till lillskrutt... vad det ska bli? Nä, det får jag nog vänta med att avslöja, iallafall tills jag har kommit en bit på vägen.. och kollat med hans mamma och pappa om det är ok! det är mysigt att ha projekt på gång, men även här, bra om det blir klart! Någon som minns den där pippi-tröjan jag påbörjade till honom? Tur att jag inte har deadline på den!

En grej jag är riktigt nöjd med är att jag ställde mig på vågen imorse och jo, ta mig tusan, det hade hänt grejer!! åt rätt håll! -1.8kg ungefär! Det är ju så galet gott att bara se skillnaden, sedan att det kanske inte är så mycket och framför allt inte mycket de första dagarna då man ska tappa ett par kilon eftersom kroppen gör sig av med mycket vatten i och med att den förlorar glykogendepåerna... men iallafall, för tanken är det väldigt bra! För motivationen att fortsätta är det ovärderligt!

Äggröra på 3ägg, 1msk grädde, salt och peppar imorse! Det går så bra så! Ännu bättre, lasagne till lunch... det blir även lasagne till middag... inte utan att jag längtar! Vet inte om det kanske blir en liten fredagsmysgottig grej ikväll... enligt reglerna såklart! men det återkommer jag med också såklart!!!

1 kommentar:

  1. Heja, heja, heja dig! Inte för att jag förstår var de där kilona sitter som du vill bli av med. Men jag vet att det är ditt beslut och du vet vad du gör. Och visst är det en sporre att känna att ens beslut ger resultat. Och ja, nu är det bara en dag kvar, en morgon med övningar! Fy fabian vad vi är bra! :-)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!