torsdag 15 december 2011

Det är olika!

Sitter på vårdcentralen och väntar på min tur... Kände att det kanske ändå var dags att kolla upp den där förkylningen, eller vad nu det är jag dras med... Sjuksköterskan i receptionsluckan är käck och trevlig... Men det slår mig, nu när jag suttit här en stund och inte kunnat undgå att höra alla patientmottaganden hon gör att hon säger olika... Alla har andra har hon bett om legitimation tex. men jag är mig kanske lik... Jag ser kanske ut som en jag helt enkelt!

Måste bara påpeka en sak bara... Det är fruktansvärt äckligt att hela väntrummet stinker rök efter att ett ungt par kommit in... Nu sitter de och hostar... Tro fan det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!