söndag 25 december 2011

god morgon!

eller ja, förmiddag... men lillskrutt kom in och väckte faster idag också... vi får reda ut det där med vad som är okej och inte känner jag... väcka faster är på gränsen kan jag meddela... fast han är ju så söt... bara det inte blir en vana!

gårdagens 34x3 är avklarade och snart ska vi äta frukost... man skulle kanske ha skrivit brunch kom jag på när jag sneglade på klockan i hörnet på datorn... jaja, det blir mat iallafall... oavsett vad vi väljer att kalla måltiden... på tisdag ska jag börja på diet... helt klart... annars kommer jag inte komma i mina skidbyxor... iallafall inte utan att göra en klassisk gravid-lösning på knäppningen (dvs. hårsnodd och öppen dragkedja... blir så mycket snö innanför då bara... på ställen man inte vill ha snö... )

2 kommentarer:

  1. God fortsättning där. Gravidlösningen får det bli för mig också innan dieten tas till efter jul.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag glömde inte ALLS utmaningen... *harkel harkel* :-O

    God fortsättning!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!