måndag 26 december 2011

liten julbild från här

ja, här där jag är alltså! jag trodde ju ett tag att jag hade glömt att fota alls... det finns liksom nog med kamera och filmkamera i närheten när man firar med någon som firar sin allra första jul! Med all rätt är det så att det mesta skall dokumenteras... min telefon har dessutom legat hopkopplad med datorn nästan hela tiden, som modem... går så bra så!

Men igår morse hade jag tydligen sinnesnärvaro att plocka med mig den en stund... att det sedan bara blev en bild, det vet jag inte varför... sinnesnärvaron kanske tog slut... men jag tycker den är väldigt fin iallafall... alla våra strumpor vid spiselkransen... GOD JUL!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!