måndag 5 december 2011

saker jag tycker

... att det är kallt ute, men trivsamt att vädret verkar ha börjat fatta att det är december...

... massor om mitt cykel-activio-pass i Partille på måndagar...

... att det är grymt att jag redan har gjort dagens utmaning...

... att det är konstigt att jag vet att många av er, eller iallafall några, har hängt på och är duktiga med utmaningen men ändå har ingen hojtat till att ni fortfarande är med... vet ni vad jag gör på mina pass när folk inte svarar på mina frågor???

ge mig ett T
ge mig ett J
ge mig ett A
ge mig ett T
ge mig ett A
ge mig ett R
vad blir det? TJATAR

... sedan insåg jag även att jag nästan tycker att det borde vara olagligt... Att vara så galet snygg menar jag… så galet snygg att man riskerar att köra av vägen bara man tänker lite på de där fina dragen, den plutiga munnen och ja… *suck!*... Det är verkligen nästan så det inte borde vara lagligt… eller i alla fall bara förekomma med stor varningsskylt… typ som ”BRED LAST” på varningsbilkortege fast något mer passande för situationen såklart… typ... Mike Vogel borde nog betala stim-pengar... eller så är det jag som ska göra det... för att jag spelar musik i huvudet... vem vet... och för att visa att jag menar allvar med mina hot om att jag tjatar: tadaaa!...att Mike är väldigt lik Ashton Kutcher på den tredje bilden... och när vi ändå är inne på Ashton Kutcher så måste jag säga att jag tycker att 2½ Men är bättre nu... äntligen lite ögongodis!!!

så tycker jag!
hur tycker du?

3 kommentarer:

 1. Ung, tänker jag. Och snygg, för de som är yngre än jag. :-)
  Jag är fortfarande med på utmaningen. Men det sa jag väl? :-)

  SvaraRadera
 2. jag som trodde du skrev om mig först. Attan.

  SvaraRadera
 3. Singelmamman - du är ju helt grym som gör dubbel omgång bara för att... själv lider jag alla helvetes kval redan...

  F - men det gjorde jag ju såklart, men jag vill ju inte vara för uppenbar! =)

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!