torsdag 1 december 2011

uppdaterad inför julstöket!

inte för att ni verkar så vansinnigt inne i det där med julstökeriet ännu... iallafall har ni inte knystat ett ljud om det idag... när jag bad om tidsplanering för julbak och julgodismakeri... men men man kan inte få allt... jag är så glad för det lilla så!

och då insåg jag ju även att jag måste nog uppdatera den där sidan med julrecept... så voila!!! nu är det gjort... knäck och vit chokladtryffel at your service!

de andra recepten jag lagt ut bilder på kommer när de kommer... kanske i helgen?! har nog några till på lut när jag tänker efter... men de kommer som sagt!

tänkte förresten hitta en julig bild från förra året att piffa till detta inlägget med... men hittade istället en bild på ett själlöst kök... för jo, det är samma kök! Samma bord, samma stolar, samma duk, samma lampor osv... men den första bilden är från förra året... den andra är från i helgen... nästan så jag ryser... men sant ändå...


och så kan man ju tycka att, ja det är klart det ser trevligare ut på andra bilden, det är ju mycket ljusare! Men om jag tar en tredje bild, där det är mörkare men ändå samma bild som den andra bilden i innehåll så är det ändå massor med mer liv, själ och positiv energi i den!


vilken resa! Som till och med speglar sig i ett köksfönster!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!