fredag 16 december 2011

Fredagsmys med pepparkaksbak

först kanske jag ska be om ursäkt för att jag försummat dig hela dagen... hela kvällen och ja, en bit in på natten också... så blir det ibland... inte med flit utan helt enkelt bara för att annat i livet kommer emellan...

idag kom några av mina finaste vänner emellan... jag var hembjuden på fredagsmys och pepparkaksbak till dem... det är verkligen förunderligt hur gott det känns att komma dit... bara sådär tadaaaa... landa, andas, skoja lite, prata massor... bara vara och veta att det är okej. Jag förställer mig ytterst sällan iofs, men med dem är det inte ens möjligt tror jag!

Pepparkakorna blev faktiskt sagolikt goda, lite sådär gött sega... har du fortfarande inte vågat sätta en egen deg? Just do it! Det är busenkelt! Och superdundergott!

Nu ska jag mixa ihop det sista på morgondagens spinningpass... för jo, om det inte blir radikal förändring i tillståndet på några timmar nu, så kommer jag att köra mitt pass imorgon... håll tummarna för att viruset håller sig i schack... eller ännu hellre gett upp!

1 kommentar:

  1. Det var tänkt träning här på morgonkvisten också, men har ont i höften (muskelfäste?) i höften sen torsdagens träning, så jag avvaktar lite och hoppas det släpper. :-)

    Hoppas du hade ett skönt pass!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!