söndag 25 december 2011

Som om det vore nödvändigt

så har vi nu i Stenhålt smällt i oss en kalkonmiddag... iofs nerbantad till kalkonbröstfilé... vi har inte som tradition att äta kalkonmiddag på juldagen här hos oss. Ett tag åt vi det på annandan iofs, men det är många år sen nu. Så nu är jag mätt igen, eller fortfarande... eller hur nu det blir... för jo, emellan all mat så trycker man ju lätt ner en eller två knäck också...

och nu har farmors marsipanlimpa kommit fram också... den är så sagolikt god att inte ens en kalkonmiddag kan få mig att avstå liksom... hon gör den helt från scratch, skållar mandel och mal och har sig... då blir det bra!!! Måste be henne om receptet!

Själv ligger jag just nu uppe på mitt flickrum och skriver, låter maten landa lite och knaprar ingefärskarameller jag fått av lillebror... så galet goda! och ingefära sägs ju vara bra för matsmältningen!!! Den linjen kör jag på idag!!!


Hoppas du haft en jättemysig juldag och har en eller några ingefärskarameller att hjälp matsmältningen på traven med du med! Var förresten inne på Sportlife och kollade bokningarna inför de pass jag ska ha imorgon och tisdag... tror det är fler än jag som känner att de ätit för mycket... bokningen på morgondagens pass steg med två pers. på bara den lilla stund jag även kollade tisdagspasset... kan ju såklart varit en tillfällighet, men jag tror vi är ganska många som sitter och planerar "nya liv" just nu... mitt har jag redan låtit planera klart... men jag återkommer om det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!