tisdag 27 december 2011

GI dag 1 lunch

Tacosallad, glömde ta bild innan jag åt upp den... orutinerat, jag vet, men jag fastnade i ett möte som drog ut på tiden... med en timme... så jag var faktiskt ganska hungrig... inte vrålhungrig då frukosten ju var av den något mer bastanta karaktären, men ändå!

Tacos har jag lite svårt att se skulle vara supernyttigt... men säger de det så... gott är det ju! och jo, jag förstår att det är avsaknaden av kolhydrater som gör det hela möjligt, och att man faktiskt äter fett och mycket proteiner för att behålla mättnadskänslan och kunna undvika att småäta.

100g nötfärs
1msk tacokrydda
sallad
tomat
gurka
1msk riven ost
1msk tacosås
1-2msk gräddfil (tog nog jag iallafall)

Riktigt gott och mätt blir man också!

till mellanmål har jag tänkt äta en avocado, kommer nog inte vara hungrig egentligen, men ska jag orka ett 60min cykelpass och inte vara vrålhungrig efteråt så gör jag nog klokt i att ändå följa planen... främst för att orka hem och laga middag ikväll också... fisk med örtmajonäs och grönsaker...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!