torsdag 8 december 2011

tre riktigt bra saker med dagen idag!!!

1. Det är äntligen tillräkligt kallt ute för att använda min fina Peak-parkas... älskar känslan av att den kramar mig när jag tar den på mig!!!

2. Jag har haft två kanonmysiga pass på Sportlife Nödinge.

3. Det är jultider och helt legitimt att spela julmusik, hur mycket man vill... till duschen brukar jag spela julmusik i telefonen numera... mycket trivsamt... dessutom blir man ju aldrig less på den här... väldens kanske bästa jullåt... någonsin


Sedan stod jag inte riktigt ut med att förra inlägget blev nr.666... inte för att jag är direkt vidskeplig... eller jo, men inte när det gäller sånt... men jag vill ju inte att du ska tro något sånt om mig... jag kanske verkar vara satanistisk i övrigt liksom... vill ju inte skriva fel sak på näsan på dig!

4 kommentarer:

 1. Det är mys att det blivit lite kallare och lite snö har kommit. Det ger ju mer julkänsla!!

  SvaraRadera
 2. Kan man ha MYSIGA pass? Nu blev jag nyfiken. Vad var du på...? :-)

  SvaraRadera
 3. Melinda - ja, jag älskar vintern så för mig får det gärna snöa massor, sådär som det gjorde förra året... det blir så ljust och fint och mysigt!!!

  Västgötskan - jadå, mina pass brukar faktiskt vara det! Jag är ju instruktör och då har man lite den lyxen att man sätter stämningen. Alltid lite mysbelysning och trivsam stämning... superviktigt! Idag körde jag Core och Cykel... jo, coren är mysigare än cykeln... det erkänner jag... =)

  SvaraRadera
 4. Jo, core och möjligtvis Balance-passet kan jag köpa. ;-)

  Vad kul att du är instruktör. Kör du nåt mer än core och spinning?

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!