fredag 30 december 2011

det är tur att det är fredag imorgon!

jo, på många sätt och vis faktiskt! inte helt otippat har jag ju gått och inspirerats av alla årskrönikor som det bloggas om till höger och vänster... och tänkte då helt sonika att jag ju kanske också skulle ta och skriva en... jag är på augusti nu... har hållt på i ett par timmar... det var väldans vad mycket man glömt av att man själv utsatt sig för/gjort under det gångna året! Och hur ska man sålla? Vad är lagom? Vad är för mycket? Som du säkert redan förstått så är det antagligen ett inlägg som tenderar till att för länge sedan ha gått över gränsen till vad som är osmakligt mycket... men så får det bli... det är ju lördag på lördag, förhoppningsvis är du ledig och har sovmorgon... det har jag... fast med tvättid så det sket sig ganska kraftigt ändå... men det är ju tanken som räknas!

Ja, och jag ville alltså bara varna känsliga läsare för ett för långt inlägg som kommer att publiceras någon gång imorgonkväll... vet inte hur du tänker tackla det... genom att vila lite extra... ta en långpromenad innan för att syresätta kroppen ordentligt... mellanmål både före, under och efter tror jag är att rekommendera... resorb eller annan vätskeersättning absolut!!! Uppvärmning och nedvarvning - JA, som alla elitidrottare! Eller så gör du helt enkelt så att du "skummar" igenom, kikar på bilderna och inser att det går bra ändå!

Men ja, jag ville bara varna helt enkelt... tror knappast du kan få ut något på försäkringen heller nämligen... försäkringsbolagen kommer med största sannolikhet åberopa force majeure som vid de flesta stora naturkatastrofer... helt enkelt bäst att vara så förberedd det bara går. Lycka till!

Och nu ska jag gå och lägga mig... 39 armhävningar, situps och twist först bara... har jag sagt att det ska bli gott när det är över?!

5 kommentarer:

 1. Jag kanske tacklar det med vin.
  Jag får se.
  ;)

  SvaraRadera
 2. Alla sätt är bra utom de dåliga! Vin tänker jag måste vara ett av de bästa!!! =)

  SvaraRadera
 3. Ta hellre bilder än mycket text (tycker jag). Det kan blir lite jobbigt att läsa annars. :-)

  He he! Gillar ditt uttryck "vad man UTSATT sig för"... ;-D

  SvaraRadera
 4. Västgötskan - det där med mer bilder, mindre text... det är ju sällan så jag jobbar... =) har ju ingen hejd på ordflödet ibland! Fast ibörjan var det värre, det insåg jag igår när jag spånade igenom de första månaderna... eller så är det konstant... kan vara konstant... men jag ska försöka hålla nere ordflödet! Tings tacklingsknep, med vin tycker jag verkar vara ett vinnande koncept annars! =) (eller som din son kanske hade sagt "ett VIN-nande koncept") =)

  SvaraRadera
 5. Roligt att läsa krönikor men jag orkar inte själv göra någon.
  Kram

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!