söndag 18 december 2011

vad i hela helsike händer???!!!

på riktigt, vi har ju gått över det här nu, söndagkvällar är heliga. Det enda som står på schemat är Pan Am... jag behöver liksom min veckoliga dos av snyggesnygging i uniform... inte vilken uniform som helst, inte vilken snyggesnygging som helst... nä, i detta fallet är jag kräsen...

så när jag till och med är så tyken och oförskämd att jag avbryter ett trevligt telefonsamtal för att titta på min söndagsstandard så är det inte utan att jag blir lite smått irriterad över att det istället för snyggesnygg pilot är Bridget Jones Dagbok... why? Den har de ju visat massor med gånger! Varför ta bort det enda program jag följer i veckan för en film jag redan har på dvd??? Jo, självklart, jag vet också att de inte bygger tv-tablån kring mina vanor... hade ju varit galet trist för alla er andra, men iallafall!


man blir ju förbannad...

4 kommentarer:

  1. Läste just att de lagt ner Pan Am för att den floppade. Har själv inte sett den så jag har ingen aning om ifall den var bra eller dålig.

    SvaraRadera
  2. NEJ!!! fasiken, den var ju jättebra!!! hur kan de lägga ner något sånt?? När det sänds så vansinnigt mycket dåligt på tv säsong efter säsong??? Världen är vrickad! =( men jag har bara armhävningarna kvar att klara av idag så det är rätt gott ändå!

    SvaraRadera
  3. Värdelöst när jul och nyår är här, ur den aspekten. De visar massa repriser och "karameller" från året som varit. Who cares, liksom?! :-P

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!