onsdag 21 december 2011

Nu har jag den!!!

Julstämningen alltså!!! Så gott! Den infann sig samtidigt som jag bestämde mig för vad jag skulle köpa i julklapp till min far... han är svårast i världen att köpa julklappar till... ja, presenter över huvud taget... han önskar sig inget... vill inte ha något... tycker att det är onödigt... jomenvisst... i sådana lägen går ju fantasin på högvarv, verkligen!!! Bok och whiskey fick han av mig för inte så länge sedan så det kändes som en upprepning... jag kan skriva så här för han läser inte detta ändå... om inte mamma tvingar honom, vilket hon sällan gör... men iallafall, jag kom på en så jäkla bra grej till honom!! iallafall tycker jag själv det!

Så glad i hågen och med påsen i handen traskade jag runt i ett folkknött GBG... ibland med mamma och L&V, ibland själv. När vi hade shoppat klart gick vi upp mot avenyn för att äta något innan vi skulle till Liseberg... El Corazon... låter det bekant? Jag var där förra onsdagen också... vi hade samma servitris... och åt pizza... fast inte samma sort... vi delade på en stor pizza... två sorter (half and half)... görgött! Och det lilla charmtrollet till fasters prins var vaken och tokcharmig hela tiden!

sedan raska fötter bort till Liseberg, öppet idag faktiskt... det är faktiskt väldigt mysigt att gå runt där inne... man känner liksom julstämningen komma till sig på något vis och förglömmer en smula att det inte bara är ledigt och jul redan imorgon!
Men imorgon är det annat kul... Uppesittarcykel75 på Sportlife Nödinge!!! Ska mixa klart passet nu, och sedan slänga mig ner på golvet med min mätta mage och göra 31 sit ups, 31 russian twists och 31 armhävningar... känner sisådär för det, men nöden har ingen lag... typ... och så jobbigt kan det ju inte kännas idag... jag har ju för sjutton hittat min julstämning!!!

6 kommentarer:

 1. var sällskapet lika trevligt? ;)

  SvaraRadera
 2. Ursäkta, men varför just trettio-EN...??! :-D

  SvaraRadera
 3. F - på olika sätt! =)

  Västgötskan - men har du missat "Utmaningen"??? För 32 dagar sedan började vi (jag och de som ville hänga på) att göra en full situps, en russian twist och en armhävning, dagen därpå gjorde man två av varje... osv. man lägger till en omgång för varje dag som går. Igår var det 31 och idag 32 som gäller... på nyårsafton är det final, 41st! Men det går bra att hänga på nu om du vill! 32st, just do it! =) Som jag hade sagt om jag vore sponsrad av Nike...

  SvaraRadera
 4. Aha, då förstår jag.
  Måste jag börja på 32 imorgon då? Hihi! ;-D

  SvaraRadera
 5. Västgötskan - du börjar på 32 IDAG! (tänk dagens datum+10 hela tiden... blir så bra så! och enkelt att komma ihåg!) Häng på!

  SvaraRadera
 6. Situps och russian twist kan jag nog klara. Men 32 armhävningar. Har du sett mina OTROOOOLIGT klena triceps (och försökt till armhävningar?) Ha ha! ;-)

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!