tisdag 6 december 2011

nytt recept på julreceptsidan!!!

Kommer du ihåg förra årets hype i julgodisväg?

Nej, inte rocky road... det är ju egentligen som choklad och puffat ris fast med massa mera gott i... det kommer nog ett recept på det någon dag också... eller så tar man bara olika sorters choklar (block), smälter det i vattenbad, eller i micron om man förstår sig på det där (undertecknad gör inte det därför använder hon vattenbad) och ringlar över hackade godsaker (efter tycke och smak) ... jo, jag ska slänga in någon beskrivning på det också!

Men tillbaks till förr årets hype... skumtomtefudge... så sabla äckligt!!! riktigt vidrigt sätt att förstöra godaste köpejulgodiset på!!! Men bara för att du ska få stilla ditt nyfikna sinne om du råkade missa det förra året så slänger jag in receptet på julreceptsidan också.... men testar, det gör du på egen risk!

det nya receptet jag verkligen vill tipsa dig om att testa är detta, chocolate candy cane cookies:


Så skynda in på julreceptsidan här bredvid och skriv ner ingredienserna... köp två påsar polkagrisar, den ena kan man knapra på medan man bakar, på så vis slipper man stå där utan polkagriskross när kakorna nästan är klara och bara rullningen är kvar... vis av erfarenhet kan man också kalla det...

4 kommentarer:

 1. Åh fy fan, de där måste jag baka!
  Tack för tipset!

  SvaraRadera
 2. Åh, blir så sugen på att gå hem och baka direkt efter jobbet. Tack fina du för tipsen! :)

  SvaraRadera
 3. Vad kul att du gillar min blogg! :-)

  Oj, det där ser riktigt smarrigt ut!

  SvaraRadera
 4. Men... du gillade väl inte choklad och polka :P

  Jag däremot blir alldeles lyrisk när jag läser receptet. Det måste testas snarast!

  Men skumtomtefudge lät inget vidare all så det hoppar jag nog över. Tycker skumtomtar i sig är för sött och sliskigt så att nån kan komma på att göra fudge på eländet är obegripligt :)

  Kram!

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!