onsdag 28 december 2011

Här händer det grejer!

fast som vanligt så ropar jag antagligen hej innan jag kommit över ån... borde kanske inte ens skriva något om det... men jag kan inte låta bli! Jag har hittat ett litet torp som jag ska åka och kolla på!!! Om några dagar är det visning och tills dess kommer jag antagligen ha flyttat in och möblerat klart i tanken flera gånger... pappa ska med, det är bra... jag har ingen hejd när det gäller iver kring gamla hus!

Just som jag trodde att jag skulle ge upp, lånelöftet från banken går ändå ut nu i årsskiftet och ja, det där med sommarstuga kanske är något man väntar med tills man är i en tvåsamhet ändå... så råkade jag trilla över den där stugan... har kollat på den förut, suktat och tänkt att nä, men det där var lite över min budget... nu när det gått några månader kanske det kan ha blivit mer passande tänker jag! Vem vet?!

Som du kanske förstår kommer jag inte skriva mer om det, vill hålla lite hemligt och faktiskt inte tipsa för mycket... lite som att gå på auktion och inte visa intresse för en pryl man tänker buda på liksom! Egentligen är det ju precis samma sak, fast ett något högre bud...

Och skulle det inte kännas rätt, eller som ett för stort projekt för en liten lort som jag, då hoppas jag att jag inser det, om inte annat så vet jag med ganska stor säkerhet att min far inser det... han brukar vara den förnuftiga av oss... och jädrar han tar den uppgiften på största allvar också! Och det bästa är att han inte drar sig för att vara galet ärlig också, för att skydda mig från att begå misstag, även om det gör att jag blir ledsen och besviken just då. Det är fasiken kärlek det! (tror jag skriver detta här för att jag själv ska kunna gå tillbaks och inse att så är fallet på måndag när jag är förtvivlad över att han dömt ut något jag själv fallit för... inse att han gör det för mitt eget bästa och faktiskt bara menar väl, alltid)

Och lunch fick vi ätit också, samma som igår, men idag hann jag fota den innan den var uppäten!

4 kommentarer:

 1. Men så spännande. Du håller väl oss uppdaterade?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna att det går vägen och att det blir ditt!!! Kram

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna för din skull!

  SvaraRadera
 4. Tack, va söta ni är!!! =)

  självklart kommer jag att hålla er uppdaterade, kanske även talar om vilket torp det är efter visningen... kanske... eller lägger ut en bild efteråt! Tänker mig nästan en bloggträff där till sommaren också! Men det är kanske att gå händelserna liiiite grann i förväg!? Eller?! =)

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!