torsdag 29 december 2011

GI-dag tre…

Alla goda ting är tre heter det ju... undrar om det stämmer åt andra hållet också? Jag har ont i huvudet, känner mig allmänt burrig och blääää… hur nu det känns… men du får, som vanligt, välja att förstå bara! Förlåt, jag ställer orimliga krav ibland, jag vet...

Har sovit som en kratta i natt… drack nog för mycket kaffe igår kväll… skriver hon och känner sig som en tant… men så är det nog… var helt enkelt inte trött, men ändå. Så det, tillsammans med vetskapen om att man dag tre på GI-rivstarten kan tycka att det är lite segt, huvudvärken infinner sig osv. så är det kanske inte så konstigt…

Tydligen är det idag som kolhydratsdepåerna sinar och då blir det lite mosigt… mosigt är ett bra ord för dagen…

Kör en favorit i repris idag, i alla fall frukost, lunch och mellanmål… ägg och bacon, tacosallad och avokado helt enkelt! Ikväll ska jag göra den supergoda lasagnen man ska göra kväll 3… den kommer få agera både lunch och middag imorgon med… supergod! Lovar att lägga ut recept! (och hinner du inte vänta så kan du hitta det här också!


Det är julschema på anläggningarna och jag har inga pass idag… ganska gott faktiskt, ska bara fixa och dona hemma… greja och laga mat… man behöver tydligen tid till sådant också ibland… umgänge på tu man hand med dammsugaren kanske vore trivsamt… behövligt om inte annat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!