söndag 11 december 2011

21 och mer än halvvägs!!!

ja, idag är det liksom bara 20 dagar kvar att addera en full sit ups, en russian twist och en armhävning... detta går ju i ett rasande tempo! Eller inte... men ändå!

hur går det för er? Hänger ni i? Känner ni någon skillnad?

Själv måste jag erkänna att jag tycker att det är jäkligt tradigt... de första tio av allt går väl hyfsat, men sedan är det övertalningsförmågan som hjälper mig att klara resten... tur att man är bra på att tjata! Desssutom, eftersom jag tydligen dragit på mig en förkylning igen så försöker jag vara lite snäll mot kroppen... gör dem i omgångar, fem här, fem där typ.... tidigare delade jag ju upp dem också fast då gjorde jag dem i en följd (ex. 10/10/10+5/5/5+5/5/5) för då orkar jag att göra dem mer korrekt teknik... får för mig att de tar bättre då...

men du gör som du vill, 21 är det idag iallafall och hej vad det går!

2 kommentarer:

  1. Det kanske bara är du och jag som är kvar i utmaningen? Själv kör jag alla på en gång. Men räknar "om" när jag gjort tio. Så känns det inte så tungt. För motigt är det. Men jag känner skillnad, framför allt i armarna, och jag tycker att magen känns stabilare. Alltså starkare. Tog ingen före-bild den här gången, men har ju nyss gjort det så jag ska ta en efter-bild jämföra.

    SvaraRadera
  2. jag tror vi är fler som håller på fortfarande... men för säkerhets skull har jag ställt om frågan... =) Jag känner också mest i armar och axlar, eller ser mest skillnad... magen vet jag inte, tycker den är ganska stabbig som den är! =) Duktig du är som gör alla på en gång! Jag orkar verkligen inte det... eller så är det en fråga om inställning...

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!