lördag 5 januari 2013

träna bör man!

Ja, det är ju så bra det där... träning... man blir så go och glad! Jag märker stor skillnad på mitt eget humör om jag slarvar med min träning... jag blir supergrinig och deppig, tvivlar på mig själv och tycker att det mesta är rätt trist faktiskt... och ja, när jag tränar ordentligt, när jag kör de där passen och är igång, då mår jag ju så sabla mycket bättre! Blir piggare och gladare, trevligare och ser liksom världen i ett annat ljus!



Så ja, idag, med både ett cykelpass och ett styrketräningspass i ryggen så är jag lite mer perky än jag varit på rätt lång tid tror jag... lite mer perky och mycket nöjd! Kanske är därför det inte känns som ett så överväldigande uppdrag det där med att få ordning på garderoberna här hemma...


4 kommentarer:

  1. Meeeh! Jag vill ju också vara nytränad och perky!!
    Synd att vi inte kan träna ihop, det är alltid lättare om man har någon som drar iväg med en... ;)
    Bra jobbat, snyggis!
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja va roligt det hade varit!!!
      tack!
      kram

      Radera
  2. Visst är det en härlig känsla! :-))

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!