torsdag 31 januari 2013

ojoj...

... jag borde verkligen gå och lägga mig nu... klockan ringer 04:45 imorgon bitti... jag måste åka hemifrån 05:45 för tåget till Köpenhamn går 06:40... däremellan ska jag hämta en kollega och sedan måste vi ju hinna förse oss med frukost osv!  Vi ska på modemässorna... de är nu från idag till på lördag eller söndag... jag vet inte så noga, bara att vi ska vara där hela dagen imorgon, åker hem sent... blir säkert jättebra... särskilt om jag går och lägger mig snart!

Men idag är en lite svår dag att koppla av ifrån... härligt pass mitt på dagen och sedan rep efter jobbet... det är alltid roligt, fast idag var jag grinig... det lät inte bra... kändes som jag hade gröt i öronen och rösten löd mig inte... då blir jag förbannad... men ja, det är väl bara att fortsätta... träna, öva och repetera...

god natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!