torsdag 31 januari 2013

häll ut havet ända bort till horisonten...

tysta ner musiken... han kommer aldrig hit igen...Satt i bilen imorse, på väg till jobbet och hade på "Ett kolikbarns bekännelser"... till Håkan tänker jag alltid väldigt mycket... ibland på ett bra sätt, ibland på ett mindre bra sätt... idag for tankarna mot alla val, beslut och vägskäl man kan stå inför... om hur livet i vissa skeden känns som om man gör medvetna val och liksom väger för och emot och sedan bara bestämmer sig... i andra så känns det som om det bara faller sig naturligt... som om allt bara hade fallit på plats...

jag har ju berättat tidigare om att jag har en viss beslutsångest... gillar verkligen inte val... nu är det inte direkt så att jag har något val... eller jo, men inte att välja det naturligt fallande alternativet just... men ja... jag ska nog sluta här, innan det flummar iväg helt åt helsike. Känns lite som om de just byggt en motorväg dit annars... till Helsike alltså!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!