onsdag 16 januari 2013

Alltid två sidor på ett mynt

Japp... så är det... idag är jag bokstavligen iklädd det där tvåsidiga myntet...

Jag har klänning på mig idag... klänning och tights... fast det är bara som det ser ut, för de där tightsen sitter liksom ihop med ett linne... en leotard helt enkelt... MYCKET skönt eftersom det inte blir några skarvar och glipor eller något sådant... det är framsidan av myntet...

men baksidan av det hela, och nä, inte min baksida... utan av myntet, det är ju att varje gång man behöver besöka damrummet så måste man ta av sig klänningen... MYCKET bökigt... och ja, eftersom jag försöker dricka en hel del vatten så är det där damrummet något jag besöker ganska frekvent...

Men ja, jag inser ju nu varför jag hittade den där leotarden längst in i garderoben när jag röjde... du vet det där man brukar säga "there is a time and place for everything"... och ja, min leotard den har onekligen sin plats... längst bak i garderoben!

6 kommentarer:

 1. Hm...Det skulle vara en så´n där baklucka på så´na kläder.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, jag läste bagagelucka först... men ja, det borde det vara! =)
   kram!

   Radera
 2. men vart har du fått tag på en sån?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men har du inte läst om nackdelarna?! =) Jag köpte den på American Apparel (http://store.americanapparel.net/product/?productId=rsa8324) när jag var i London för några år sedan. Vet inte om det går att köpa online, eller om någon annan, mer lättillgänglig kedja har något liknande kanske!? =)

   Radera
 3. Det är ett skäl till varför jag inte har onepice också. Men jag förstår dig, första känslan måste ju vara att det är varmt och skönt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh, OnePiece är ju sååå skönt, och det har man ju inget över så där blir det inte lika bökigt! Ja, det är görgött så länge man inte har några damrumsbehov! =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!