tisdag 8 januari 2013

fantastiskt trevlig kväll!

Om än lite kort! Det var smygläsning av 2013 års filmprogram för Göteborgs Filmfestival på Pustervik ikväll... och nä, jag gick inte dit för att få reda på vilka filmer man skall se på filmfestivalen... jag kommer antagligen inte gå på den... MEN det där bandet jag tycker så mycket om, de som konkurerade ut HH ur min bilstereo ett tag (vilket typ bara U2 har lyckats med också), Kristoffer and the Harbour Heads alltså, de spelade där ikväll...

De där killarna är av någon anledning inte så stora i Sverige än men folket i Japan, Tyskland och USA verkar ha fattat galoppen! Så galet grymt!


och orkar du inte kolla igenom hela den filmen så kolla iallafall på denna... min favorit...


Och det bästa av allt, de spelar igen på invigningen av Göteborgs filmfestival, 26/1!!! Så det är inte alls så långt kvar till nästa gång!

Imorgon är det jag som byter skiva i bilen igen... till Little goes a long way - Kristoffer and the Harbour Heads får det bli!!! Så galet bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!