lördag 26 januari 2013

Där det händer!

Ja jösses! Fick åkt bort till Maxi en sväng för att handlat lite för ikväll... hade någon granskat min påse skulle de lika gärna kunnat tro att det var hälsohemsvecka på g i det Larssonska residenset... morötter, gurka, äpplen, rödbetor, lokavatten, ingefära osv... men iallafall, det var inte det jag skulle berätta om... det jag skulle berätta om var ju alla trevliga människor jag mötte där! Jösses... Team Rynkeby var där och samlade in pengar till Barncancerfonden och eftersom några av dem är bekanta antingen som deltagare eller kollegor så stannade man ju där en stund och snackade lite... sedan kom det en massa folk jag känner som skulle in och handla... det är helt enkelt där man ska hänga på lördagar... i entrén till Maxi, det är där det händer!

Fick mig en hel drös goda skratt också när A och jag bestämde oss för att handla tillsammans... jösses va jag skrattade... och var helt förvirrad... det kunde ha slutat med en matpåse med typ vad som helst... tur att jag tänkte till! och ja, det bästa av allt måste ju ändå varit att när vi stod utanför och pratade A och jag så kom min bror! De var på väg hem till mamma och pappa så jag fick träffa lillskrutten också! Och det gör mig nästan ingenting att han blir görglad av att se sin faster... nästan ingenting alls faktiskt!

Underbara lördag!
Nu ska jag hoppa in i duschen!

6 kommentarer:

 1. haha så det är på Maxi det händer :)

  SvaraRadera
 2. Å jag höll på att beställa två mankinis idag.. Men tänkte att vi gör det tillsammans på lördag 😜

  SvaraRadera
  Svar
  1. hihi, tror det var bra att du lät bli!!! tror vi ska tänka över den där planen lite nämligen... får bara den känslan! =)

   Radera
 3. Undrar om det är lika mycket tjosan på Maxi här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väl värt ett besök utifallomatt!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!