torsdag 24 januari 2013

jaja, man kan inte få allt!

Jag fick så jag teg idag kan jag säga... trendseminarium i fem timmar tar på vilka krafter som helst... det är MYCKET att ta in, mycket att anteckna och massvis att bara processa... och nä, det är jag inte van vid... jag var van vid föreläsningar förr, när jag pluggade... numera är den där tainochprocessainformation-förmågan något eftersatt... och jag vet inte men det måste vara något med luften, ljudet och kanske ljuset där inne som gör att jag blir lätt yr och sedan, efter ett tag, när det yriga liksom är ett faktum, då kommer huvudvärken... och när den är på plats och liksom klämmer åt med järnklor så är det ju inte utan att man mår illa också... så det pysslade jag med ikväll... huvudvärk och illamående... inte så att jag kräks eller så men det är ju så jäkla obehagligt!

Så den där instruktörsgrejen jag skulle på ikväll fick stryka på foten... jag fick skicka ett sms till dem och säga att jag inte orkade vara med... för nä, en utbildningssituation till sådär efter de första dryga fem timmarna, det löser jag inte... nu har jag sovit lite, ätit lite och ja, nu känns det bättre... en liten fråga som kvarstår är dock varför man, om man ska på en tillställning där det kommer att vistas ett 200-tal personer i en och samma lokal, känner att man måste dränka in sig i parfym?! Måste man verkligen hälla på sig en halv flaska parfym och sedan gurgla sig i resten? Luktar folk så illa av sig själva att de måste kamouflera sig i någon  sötsliskig, tung och tantig doft på det där viset? Kan ju ha varit en bidragande orsak till den där huvudvärken tänker jag...

men du, en annan sak... idag har jag gått runt och känt mig lite grann som Tabita... But WHY?! kanske du undrar... jo, det är så att jag vid två olika tillfällen kommit på mig själv att slänga ur mig " det är inte klokt vad en liten snopp kan göra för självförtroendet!"... och då menar jag inte i det hänseendet att jag hade fått en utan att somliga killar/karlar/män verkar ha oroväckande stort självförtroende... bara för att de är killar... det är nära på att jag skulle vilja använda mig av ordet hybris till och med... pga en liten kroppsdel! Fast skrämmande nog är det inte så att min kommentar kommer sig av att folk tror sig vara bättre pga att de är män, det kommer sig av att de verkar tro att vi tjejer är något sämre för att vi inte är män... fast det kanske är samma sak... skrämmer skiten ur mig gör det iallafall... eller så blir jag bara arg. Fast jag orkar inte bli så arg idag, då kommer nog huvudvärken tillbaka... det vill jag inte! Tabita har säkert aldrig ont i huvudet...

1 kommentar:

  1. Det är verkligen skrämmande vad den där lilla skinnbiten verkar ge männen självförtroende. Mycket väsen för ingenting säger jag.

    Illamående och huvudvärk här också, och nu när jag läste ditt inlägg inser jag varför. Jag har haft några surdegar som jag gjorde mig av med idag!
    Nu kan jag sova gott. Tack.

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!