torsdag 17 januari 2013

att sälja knark till barn...

är ju inte lagligt... då är det väl knappast så att om man nu skulle göra det ändå, sälja knark alltså, och någon säger att det är fel... så blir det väl inte mindre fel för att någon annan sålde knark till barn först???

Jo, ja, absolut, detta var en väldigt vriden metafor... men ungefär så dumt är det... fast det är ingen som säljer någonting till barn... allra minst knark... men i övrigt är det sant... man gör något som kanske inte helt stämmer överens med lagar och förordningar och hävdar sin rätt till att göra så "för de andra gjorde så först"... och "nu har vi bestämt att vi håller oss till den linjen!"... vilket i min värld så är det argument som kanske kunde hålla bland småbarn... det är inte småbarn vi pratar om nu... fortfarande inte alltså...

Vet du vad, jag känner just nu hur jag fick lust att hoppa i ett par höga stövlar, knäppa på mig en hjälm och rida iväg mot solnedgången på en paragraf eller två! Någon gång för länge sedan ville jag ju ändå bli advokat när jag blev stor... Yeeehaa*!

§§§§§§§

Och medan du funderar på vad farao jag menade med det här inlägget nu då så kan jag passa på att fråga dig vad du tyckte om "Mia på Grötö" som hade premiär igår? Själv tycker jag att hon är helt underbar!

* betyder tydligen "rakt fram" på cowboy-språk! Bara så du vet!

2 kommentarer:

  1. jag tror jag fattar, lite iaf. men mia såg jag inte.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då tycker jag att du ska se det på tv4play... så bra va det!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!