onsdag 30 januari 2013

fådda blommor

Tycker det är underbart med blommor... än mer med fådda... det senaste har jag gått förbi blomsterprakten varje gång jag har varit och handlat och tänkt att "om man skulle köpa sig ett fång tulpaner ändå"... det piffar ju liksom upp tillvaron... men så kommer jag på andra tankar. Antingen väljer jag variant A) Nä, det är ändå ingen idé, jag är ju så sällan hemma så de kommer ha hunnit blomma ut innan jag ens fattat att de finns där... eller B) Nä, jag får inte köpa hem blommor förrän det är ordning och reda, städat och fint hemma... stöket förtar ju liksom blomsterprakten på något vis.

Och jag håller med mig, helt och fullt på båda punkter, dessutom har jag ingen naturlig plats för blommor hemma tänker jag... fast det kanske man inte behöver... hur som helst, jag blir väldigt glad av att höra/se att mina vänner fått blommor av sina respektive... det är mysigt och ett tydligt tecken på kärlek i mina ögon... kärlek behöver man... inte lika mycket som luft och mat kanske, men ändå, jo!

Och på tal om kärlek så fick jag det finaste kortet av min Fia i lördags... förstår inte hur väl hon kan känna mig... i veckan satt jag och rensade i ett skåp, kom över lite kort och grejer som jag satt och övervägde om jag skulle behålla som minne... men du vet hur det är, tillslut så sitter man med skåp överfulla av minnen... det går liksom inte... ett kort särskilt funderade jag ändå på om jag inte skulle behålla iallafall... det jag fick av Fia för snart ett år sedan, dagen innan jag åkte till Val d'Isère... men i allt slängande så slängde jag även det... men det sa jag ju inte till någon... förstår inte hur hon kunde veta... jag som alltid sparar på allt!

Kortet jag fick i lördags var precis likadant på framsidan och på baksidan stod den allra finaste texten... nu sitter det med textsidan utåt på mitt kylskåp så jag inte skall glömma bort det! Jag har sagt det förut, jag säger det igen, alla borde ha en storsockiplast!


Alla borde ha vänner som  mina över huvudtaget... jag har verkligen fantastiska vänner... såna där som glädjs med en när man är glad och stöttar när man är ledsen... som tar om hand och bryr sig... underbart... vi är ett gött gäng helt enkelt!

4 kommentarer:

 1. Alla behöver verkligen ha en egen storsockiplast! Spökligt att hon visste!

  SvaraRadera
 2. Det är gott med en så fin vän som F. Så har ju hon en fin vän i Dej också.
  Kram <3<3

  SvaraRadera
 3. Åh, vad gulligt!
  Ni är lika fina båda två!
  Kram
  /A-K

  SvaraRadera
 4. Åh, vad fin du är och vad glad jag blir när jag läser dina fina ord...
  Orden på kortet är ju inte mina egna utan ren fakta!

  Stark vänskap växer inte på träd, vi alla är bra på att hjälpas åt att stöttas i både mot & medgångar, det får vi fortsätta med helt enkelt!

  Älskar dig, min vän! Puss

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!