torsdag 24 januari 2013

Skit också!

Min ena nagel håller på att gå av... vansinnigt irriterande då alla naglarna nu är jämnlånga och fina... nu får de lov att få bli jämnkorta istället... och ja, det känns ju som värsta i-lands-problemet... och ja, det är det också... men det irriterar mig... och det är typ det enda som irriterar mig just nu... så jag väljer att belysa den situationen en smula!

I vanliga fall brukar jag kunna irritera mig på det mesta... folk som är ärkepuckon i synnerhet, orättvisor i allmänhet och ibland även hur livet väljer att te sig... men idag har jag tydligen en förmåga att se bortom det där... har en förmåga att stänga ute, stänga av... vet inte varför det går så bra just idag... kanske beror det på att solen skiner från en klarblå himmel? Kanske beror det på att jag är så trött att jag inte orkar bry mig...

Hur som helst, dagen idag är fullsmockad med aktiviteter... som de flesta dagar alltså... trendseminarium hela eftermiddagen och sedan lite föreläsning/utbildning på gymmet... sådana dagar är det bra att det är fredag imorgon, jag kommer att vara som ett fullblodsras ikväll! men det gör inget, för solen skiner och det är en strålande vinterdag!

4 kommentarer:

 1. sjukt irriterande med naglar som bara bestämmer sig för att brytas av! spec när alla andra är långa och fina...

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, ilandsproblem till trots liksom, men irriterande likförbannat! =)

   Radera
 2. Sjukt irriterande att jag inte kan lägga en kommentar på rätt sätt ........... Ninan

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!