söndag 20 januari 2013

Man vet att det är sent på natten...

när man kör mer än två mil utan att möta en enda bil... och ja, självklart, att det är bäcksvart också... Eller så är det bara ett tecken på att man varit ute på landet och kört... kanske det ena inte förtar det andra...

Jag har haft en sabla härlig lördag iallafall... träning imorse, uteblivet tippenbesök mitt på dagen (det var ju så sabla kallt så då ville jag faktiskt inte stå där och slänga skräp!), promenad och fika i stan på eftermiddagen följt av ett besök på Ikea. Innan Ikea ringde jag vännerna och sa att jag inte kände för något annat på kvällen än att åka hem och skruva in lådor i mina köksskåp efter Ikeabesöket... och att de skulle få klara sin mysiga kväll utan mig... men så när jag svängde av motorvägen för att åka in och handla innan jag åkte hem så bestämde jag mig tydligen för att möta upp ändå... tanken "hur tragisk är jag om jag åker hem och skruvar i skåpen en lördagkväll istället för att äta middag med vännerna?!" slog mig ganska hårt... på en skala 1-10 så tänkte jag nog tragiken ligga på en stark åtta... och det vill man ju inte... så jag åkte dit och överraskade! och  jag är ju himla glad att jag gjorde det för vilken kväll det blev! Sanslöst god mat och gudomligt god efterrätt i bästa vännernas sällskap!

Vi är verkligen ett gött gäng!!! Så himla mysigt att sitta och prata, vrida och vända på saker och ting... första gången jag kollade på klockan för att börja runda av kvällen för min del då var den 21:20... sedan var den helt plötsligt kvart i tolv... 02:20 tror jag att jag satte mig i bilen... tiden går fantastiskt fort när man har roligt! Älskar er, all the way to the moon and back... med en liten de tour om Nässjö också!

De där lådorna till köksskåpen, de får jag skruva dit imorgon... och den lilla tippentrippen, den får bli någon gång i veckan eller så... men till nästa lördag, då ska det vara fit for fight... eller fest iallafall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!