söndag 20 januari 2013

Underbar känsla!!!

Pappa kom hit idag och hjälpte mig med de där lådorna till köksskåpet... jag hade ju tänkt klara av det där på egen hand... när hålen inte stämde överens med de där hålen som är i mina köksskåp så tänkte jag "jaja, det är väl bara att ta fram skruvdragarn och fixa till det!" men sedan, när de där medarna var en aningens för långa också... då kände jag att jag nog hade tagit mig lite vatten över huvudet... inte sådär att det blev svårt att andas eller så men ett något rågat decilitermått med vatten, det kände jag nog allt att jag skuttade omkring med... och det är ju inte bra för man vill ju inte få vattenfläckar på parketten!

Sedan åkte jag till Ikea med mamma och lämnade tillbaks de där andra lådorna, de jag hade köpt till det andra skåpet. tänker ju att jag farao får klara mig såhär... tror det blir bra! Samtidigt som jag lämnade tillbaks lådorna passade jag även på att få lite hjälp av återköpskillen med att sätta i lampan i den lilla sänglampan jag köpte i fredags eftersom jag inte lyckats lösa det själv... och innan du idiotförklarar mig helt och hållet så vill jag förtydliga... det var INTE en vanlig skruva-i-glödlampa utan någon liten baskiluskliknande sak med två mojänger som liksom skulle pressas ner i en skåra... när jag försökte pressa ner så blev det inte bra... mojängerna vek sig och jag var rädd att jag skulle stå med baskiluskliknande glasgrej inmonterad i handen istället för lampan tillslut... så jag tog med mig den för att de själva skulle upptäcka att det var fel på den, men det var det självklart inte... Jag lät dock bli att skämmas, tycker det vore slöseri med tid!

Och när mamma lämnade av mig hemmavid så följde hon med upp för att hjälpa mig bära ner allt skräp jag har rensat ut nu när jag har röjt... tror det blev 9 papperspåsar med skräp att slänga på källsorteringen... jag har dessutom slängt två stora påsar med gamla skafferigrejer, jag har en kasse med kläder till myrorna ståendes här och ja, jag tror jag ska ta och rensa ut bland alla kokböcker jag har också... det känns som om jag snöbollar just nu! och det var precis det jag skulle komma till... dels att det är så gott att få den där hjälpen som gör att man kommer vidare och inte fastnar för att energin tryter eller hindren blir högre än vad man själv mäktar med... men även den där sagolika känslan av att slippa skräp! Det är ungefär lika skönt som att krypa ner i en nybäddad säng... vilket jag kommer göra ikväll också... som the cherry on the topping of the ice cream sundae typ!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!