tisdag 22 januari 2013

det går sådär...

... den där kosthållningen alltså... jag trillar "dit" hela tiden... och dit är då där jag råkar äta lite för mycket... eller mycket för mycket... mycket för mycket råkar jag oftast bara äta när dagen varit lyckad tills dess... gissar att kroppen skriker högre än förnuftet dessa gångerna... men men, jag gör som jag brukar, bryter ihop och går vidare... eller jag bryter inte ihop faktiskt... jag kör mer den där stilen "ja, ja, då gick det åt pipsvängen idag... bättre lycka imorgon!"... vilket ju är en rätt sund inställning kan jag tycka... men för många sådana dagar... för många "bättrelyckaimorgon-dagar" lägger sig väldigt fint på den arma lekamen... så ikväll är det bra att det är rep... när jag gör annat så är det ju sabla svårt att äta också... DET är bra... så idag är helt enkelt dagen jag räknar med bättre lycka!

jag som hade så bra planer för mitt "nya liv"... det skulle ju gå som en dans... men min kropp vill inte dansa... den vill bara smoffa i sig godis* och god mat verkar det som... den vill bara isolera sig från alla minusgrader med ett extra lager fett... men inte idag... idag är det jag som bestämmer! Idag är det jag som sätter ner foten och håller mig till kostplanen... för böfelen!

Och den där träningen... den som jag också hade stolpat upp så fint, den går det åt pipsvängen med också... jag hinner ju f-n inte! Det är ju en massa annat som kommer i vägen!

Hur gör du för att hålla motivationen vid liv? tips mottages tacksamt!


*jag äter ju faktiskt inte godis-godis, men allt annat gottigt, typ bullar, kakor, glass osv... DET vill kroppen ha... nödvändigtvis är det inte så att kroppen får det bara för att den likt en femåring vill... men iallafall...

1 kommentar:

  1. samma här vännen!
    händer mig typ...varje dag med nån 'lycklig fri dag' emellanåt :-P
    och samma här..jag varken äter eller är sugen på godis-godis (förutom choklad) men typ allt annat du rabblade upp här ovan!

    men well...vad är väl en bal på slottet ;-)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!