lördag 5 januari 2013

Vi var ju inte direkt ensamma!

Ikea, en lördag som denna... jösses va folk det var! Överallt va de också... och jag kan inte låta bli att förundras över hur folk tänker, eller inte tänker... om det är galet mycket folk och jag går med en kundvagn i en gång... då behöver jag ju inte bara stanna mitt i gången, mitt i vägen bara sådär... eller måste man det? Kan man verkligen inte känna att man kanske borde gå åt sidan lite grann? Bara lite!

Ja, ja, jag fick iallafall tag på det jag skulle... lådor att ha under sängen, en låda att ha alla scarfsar (??? scarves?? scarfar?... en scarf, flera... sjalar?) och ja, mamma hade med sig stänger till min garderob samt två hyllplan också, som pappa hade fixat... så nu ska jag väl kanske kunna få någon ordning på den här lägenheten igen... jag börjar se ett ljus faktiskt!


4 kommentarer:

 1. En scarf, flera scarfar enligt SAOL!
  /A-K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag har ju nollkoll (eller inte riktigt faktiskt ju!) men ändå! =)
   kram!

   Radera
 2. Pappas flicka? :) /F

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!