söndag 6 januari 2013

Nu går det framåt igen!

Den där omorganiseringen i mina garderober alltså! Ja, jag har just blivit klar med att hänga in alla grejer jag har på galgar i min garderob som förr hade hopplösa hyllor. Och den andra garderoben, den som jag förr hade stänger i att hänga galgar på, den som nu har trådbackssystem och hyllor, den är också fit for fight! Kan väl erkänna att jag springer och öppnar de där garderobsdörrarna titt som tätt bara för att kolla hur snyggt och bra och käckt det hela blev!

Under sängen huserar numera tre stora plastlådor med lock för käck förvaring av diverse prytlar... diverse prytlar i min värld är bla. en rosa ukulele, ett gitarrfodral, lite säsongsbetonade kläder och sängkläder... förut fanns där mest sängkläder i två mindre lådor samt dammråttor... dessa är nu utrotade! nu har jag bara lite smågrejer som skall komma till rätta... fast det är de där grejerna som inte har någon given plats... så ja, det kan bli ett gissel... men jag tänker att det nog löser sig. Hade gärna satt in ett trådbackssystem i städskåpet också, men då får inte dammsugaren plats och ja, nog för att den är snygg i färgen och matchar min röda kitchenaid väl, men mer än så är det ju inte...

Åh, det känns så bra det här! Dessutom, efter en fika med min nya granne så känns det ännu lite roligare att bo här igen. Känns bra med någon i huset att umgås med ibland, ta en kaffe eller en promenad. Dessutom är hon jätteduktig på inredning, har väldigt städat och fint inne hos sig, så man kan ju alltid hoppas att det smittar av sig även till mig!

2 kommentarer:

 1. Haha, Ja, det är så gôtt när man fixat ett skåp. Då måste man ju öppna och kolla lite då och då, för annars ser man ju inte hur fint det blivit! Så blir man lite glad över att man varit duktig och äntligen fått ordning i det där skåpet.
  Bra jobbat!
  Kram
  Mamma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Minns en balklänning (may it rest in peace...) som hängde framme i två veckor efter en viss bal för massa år sedan... lite samma syndrom tror jag! =)
   kram!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!