fredag 11 januari 2013

Dagens sanning

Det är inget konstigt alls med att köpa skor och bara ha dom till att titta på, man kan jämföra det med en som samlar på frimärken, en frimärkssamlare skulle aldrig drömma om att använda sina frimärken till att posta brev med, eller hur!

Ett citat jag gått runt med länge i min filofax... vet inte vem som sagt/skrivit det men jag tycker det stämmer... på mig stämmer det skrämmande väl... stämmer det på dig? (anar nämligen att jag inte är ensam i stämmeriet)

2 kommentarer:

 1. Hm, stämmer nog rätt bra. Ofta tror jag nog att jag kommer att använda dom men så blir det ändå bara någon gång. Fast jag har ju inte så många som Du har. Chaplin gillade ju också mina skor så det gick ju åt en del under hans tid!! Du har ju så jättesnygga så Du kan ställa en del på nya hyllan! :-))

  Kram
  Mamma

  SvaraRadera
  Svar
  1. <3 haha, ja han hade konstiga idéer den där goaste hunden! Får se om det blir några skor på hyllan eller om det får bli annat där! =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!