torsdag 17 januari 2013

Vet inte riktigt hur det ska gå faktiskt!

Jag är sådär trött så jag knappt vet hur jag ska hänga ihop... och klockan är bara barnet om man ser till längden av den här dagen... den här dagen bör rundas av efter tio-halv elva ikväll... och då sker avrundningen i Partille och sedan ska jag köra hem... hem och försöka landa innan det är dags att sova...

But why?! Jo, det är ju så att jag sjunger i ett par band... och då ingår det liksom att man repar någon gång ibland... och det där någon gång ibland råkar infalla ikväll.

Hade jag åkt hem och dunkat ner i soffan så hade jag garanterat somnat... somnat och sovit till imorgon bitti... och just nu kan jag faktiskt inte komma på någonting jag hellre skulle göra än att just sova... men det får jag ju göra sedan, om en sisådär sex timmar ungefär! Man får va glad för det lilla! och ja, det känns ju som om det är ganska snart ändå om man  jämför med hur lång tid det var kvar till sovdax när jag vaknade imorse och hade samma känsla som jag har nu... 17 timmar är bra många fler än sex!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!