torsdag 3 januari 2013

God morgon?!

Vet inte vad jag är inne i för jäkla obalans just nu, men en obalans det är det... som våg är jag inte direkt ett fan av obalans... tror inte så vidare värst mycket på horoskop, men jo, lite tror jag faktiskt att det kan påverka oss... och ja, påverkad, det är jag!

Känns som om jag är i en annan tidszon... typ tre timmar efter den jag borde... var skulle jag befinna mig isåfall? Ja, kollar man kartan så är det inga länder som faller inom just den zonen... vilket också känns som om det stämmer...

bilden är lånad
Ja,ja, det är torsdag, jag har inte tränat på några dagar... tror det kan bero på det... obalansen alltså... 

2 kommentarer:

  1. jag är också våg och jag är lite i obalans gällande dygnrytm :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. i vilka länder befinner du dig i om du skulle "skylla på jet-lag"? =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!