söndag 13 januari 2013

Men på riktigt??! Vad är det med dagarna på helgen??!

Innehåller de färre timmar? Det måste vara så! Jag hinner inte med någonting!!! Swooosch säger det och så  är helgen över... swoooosch och så sitter jag i soffan och söndagshänger medan tvättmaskinen gör sitt jobb nere i tvättstugan...

fast idag, i eftermiddag har jag haft kvalitetstid med farmor... vi har varit och handlat och sedan suttit och pratat och fikat och ja, jo, hon fixade mat till mig också, såklart... man går aldrig från farmor hungrig! Tiden bara rusar iväg när man är hos henne. Hade det inte varit för att jag var tvungen att köra iallafall en tvätt med träningskläder så hade jag nog suttit kvar där än... det är ofta så. Men det är så mysigt och vi har så mycket att prata om! Underbar söndageftermiddag helt enkelt...

egentligen borde jag åka och handla till mig själv nu, men det orkar jag inte... får hitta på något av vad som finns hemma... det blir proteindrink till mellanmål imorgon istället för kesella och bär... men det gör inte så mycket! Det  är gott det också!

Har du gjort något skojsigt i helgen?

2 kommentarer:

  1. Jag har gjort absolut ingenting i helgen. Bortsett några enkla ärenden, som att lämna glasögon till Synoptik och handlat mat. Det är allt. Och sprungit en halvtimme på löpbandet. Men sen har jag inte gjort någonting på hela helgen. Underbart.

    SvaraRadera
  2. Ingenting är bra grejer! Jag har ett galet stort behov av just ingenting på helgerna. Men jag förstår ändå inte var tiden tar vägen?!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!