onsdag 30 januari 2013

jag är inte så snabb...

Men igår trillade jag in på ett nytt beroende... något folk i min omgivning varit roade av länge... själv har jag tyckt lite att "what's the big deal liksom!?"... sedan stoppade jag hörlurarna i öronen, lyssnade en liten stund och ja, grät av skratt... jag är fast... podcast... så himla roligt!

Så nu vill jag ha tips på roliga podcasts, gärna med mycket dialekt och trivialiteter kring typ mellanmjölksämnen... alltså, det behöver inte handla om mjölkprodukter alls, men ämnen av den karaktären typ... lite officiell navelskådning... eller något sånt... (som du kanske märkt så har du nu kommit till ett väljattförstå-tillfälle). Men i detta fall kan det nog till och med få handla om sport, bara det görs med grov dialekt! Jag älskar dialekter!

Tack på förhand!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!