måndag 7 januari 2013

Dagen idag, första dagen på resten av mitt liv...

ja, så är det ju för alla, varje dag... och jag gissar att jag inte är ett dugg ensam om att idag börja mitt "nya liv"... jag menar, det är ju ändå måndag! Det hör ju liksom till!

Jag har förresten redan smygstartat det nya livet... godis och onyttigheter la jag ner redan i torsdags... skulle blivit i onsdags egentligen men jag råkade snuppla (felstavat, jag vet, men det låter så sabla mycket roligare än snubblat...) på den berömda mållinjen och ja... i trilleriet råkade jag ramla på lite onyttigheter... men, men, det är inget att hänga läpp för utan det är ju bara att borsta av sig, resa sig på nytt och ta nya friska tag... sedan dess, i onsdags alltså, så har jag varit snuppelfri faktiskt!

Eller ja, den där bauta hamburgaren i lördagskväll kanske inte på något vis kan räknas som nyttig, men det var iallafall riktig mat! Man får vara glad för det lilla!

Men ändå, träning ikväll, och hittills en förträffligt följd kostplan, till punkt och pricka... nu är det sällan så att det är just dagtid min kostplan fallerar... men det är ju ändå bra känner jag... får väl se om det blir någon styrketräning ikväll dock... men jo, det vore väl dumt att slarva nu såhär i starten.

Hur går det för dig? Ska/har du startat något "nytt liv" nu såhär i början av 2013?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!