torsdag 31 januari 2013

Vart farao tar de vägen???!

Du har ju säkert varit med om strumpor som försvinner... sådär huxflux... helt plötsligt är strumplådan full med udda strumpor... vissa skyller på att tvättmaskinen äter upp dem, andra på att de hamnar lite här och var, blir udda och slängs innan den andra hittas och ja, uddheten är ett faktum... jag har också en hel del udda strumpor i min strumplåda... vid närmare eftertanke så borde jag rensa där också!

Men man ska inte gråta över borttappad strumpa... eller så heter det ju kanske inte nä... hur som helst... något jag kanske inte heller ska gråta över men som jag tycker är oerhört besynnerligt och en smula sorgligt är alla tomma CD-fodral som ligger i min bil... men vart f-n är skivorna???!!!????!!!??? Jag kan ju knappast skylla på tvättmaskinen liksom!

Min 2 steg från Paradise-skivan är borta... hittar den inte någonstans! Om jag hade lånat ut den till någon så borde jag ju gjort det med fodralet... kan man tycka iallafall... har du varit med om samma sak? Har du något tips på var jag ska leta... känner mig liksom lite som de där fodralen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!