onsdag 9 januari 2013

Kanske bara en formsvacka?!

Hoppas innerligt på det... men jag är så sabla trött... känner inte för att göra någonting och har ingen som helst ork ens till roligheter... tror att det kanske kan komma sig av att kroppen ställer om sig till det där sundare levernet... isåfall är det ju bara att bita ihop, härda ut och streta vidare.

Hade verkligen behövt att det var fredag idag... jäkligt mycket hade jag behövt att det var fredag... minns att jag kände såhär i september också... som om orken bara räckte till en bråkdel av allt... men så var också september en mer träningsfattig månad än genomsnittet... pass ikväll... hoppas jag kan suga i mig lite energi då... det brukar ha den effekten på mig det där med att träna. 

2 kommentarer:

  1. Heja dig! Visst är de segt av och till. Men vi vet ju att träningen gör så gott! Så heja dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja, men efter passen orkar man ju ALLT... kanske är ytterligheterna!?

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!