onsdag 2 januari 2013

kanske är jag otydlig?!

Ibland undrar jag... är jag det? Är jag svår att förstå? Kryptisk och luddig? Det kanske är svårt för dig som aldrig träffat mig, eller haft en riktig konversation med mig att veta riktigt, men ni som faktiskt känner mig även som den där tjejen som går omkring på stadens gator som en vanlig människa, inte bara genom bloggen, vilket i sig inte bara är så bara tycker jag, har man orkat läsa bara några inlägg här är man nästan värd en tapperhetsmedalj, men iallafall, är jag svår att förstå?

Behöver jag jobba på min tydlighet? Känns det som att jag skulle vara svår att läsa av? Hur tydlig är tydlig nog? Tycker alltid jag får höra att jag inte har något poker face... nu ser man ju inte ansiktsuttryck i alla lägen iofs, men jag har ju rätt många ord... någonstans i alla de där orden måste man väl välja att förstå??!!

Va fals, jag fattar ju snabbare än såhär!!!

På riktigt, är jag det? Är jag otydlig?

1 kommentar:

  1. Nu känner jag ju inte dig när du går på stan som en vanlig männska. Men otydlig, det tror jag inte att du är. Kryptisk ibland, ja, men vem är inte det.

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!