tisdag 22 januari 2013

Och DÄR slog den mig...

Insikten... som en lavett kom den farandes över vänster kind... insikten och ilskan över att ha blivit behandlad lite grann som en Wettexduk... helt plötsligt kan jag förstå alla som sagt att det inte varit okej att behandla mig sådär... att det inte varit okej att flirta, skratta, le och linda mig kring sitt lillfinger (jag är tydligen oerhört vig!) om man inte menat det, om man inte kan stå för det och farao inte om man bara huxflux tar och försvinner sig från min värld... Jag minns tydligt att jag uttalat orden "då är du ansvarig för det där från och med nu!" och jag fick ett stort leende och ett "ja!" tillbaks... det scenariot rimmar illa med den totala utgången av hela den här cirkusen kan jag meddela...

men ja, ja, det var kanske bäst såhär... det var kanske aldrig meningen att det skulle bli ja och du... nanananana... nananana... som Per Gessle skulle skrivit om han hade gjort en låttext till det... jag gillar Per... han skriver så man förstår... och allt det nanananaaet emellan, det gör ju att man helt plötsligt kan lite av texten också! Ja, man får vara glad för det lilla!


2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Välkommen! Men jag förstår inte riktigt... är det något jag ska kunna tyda?! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!