söndag 27 januari 2013

En bortglömd goding

Har ju röjt lite... och när man röjer så hittar man ju saker som man kanske glömt bort att man faktiskt har... jag hittade min råsaftcentrifug lite sådär undanstuffad i ett skåp... har tagit fram den nu... och använt den... jösses jag har använt den... man blir lite manisk känner jag när man står där och gör juice... slänger i lite allt möjligt... men litealltmöjligt blir faktiskt ganska gott!


I denna blev det morötter, apelsin, äpple, blodapelsin, rödbetor, ingefära, gurka.

Råsaftcentifug är kanske en av de mer onödiga köksgrejerna jag har, använder den, uppenbarligen, väldigt sällan... men när man gör det, då blir det väldigt gott!

4 kommentarer:

 1. En sådan skulle jag vilja ha! Tänk alla nyttiga juicer du kan göra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är fantastiskt! tyvärr blir det ju inte så mycket fibrer, MEN jag tror att man skulle kunna använda det som blir över (finrivet och urslungat) som ingrediens i bröd osv! =)

   Radera
 2. Välkommen till juicegänget! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är ju inte utan att du gav mig en hel del inspiration! hade jag inte läst om dina juice-frukostar så hade jag nog inte brytt mig om att ta fram den när jag fann den i skåpet! =)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!