fredag 25 januari 2013

Nähe...

Hade sååå goda intentioner igår kväll när jag gick och la mig... såååå goda... vet inte vad det var som fick mig att tro att det skulle funka idag av alla dagar, kanske var det att jag var hemma så tidigt och fick sovit en stund och sedan städade och hade mig... kanske fick jag så mycket energi av att faktiskt städa undan lite till som gjorde att jag tänkte att det kanske skulle kunna vara möjligt just idag... jag menar, om man får fram dammsugaren strax efter 22 en kväll, då verkar ju allt annat vara möjligt också! Men nä, att vakna tidigt och bege sig till gymmet eller ut och ta en promenad i kylan, det föll inte i den kategorin... kategorin över möjligheter... inte för min del imorse iallafall... inte idag heller...

Så träningsväskan ligger bak i bilen... jag tänker att jag frostbehandlar skorna så de luktar mindre icke-hallon alltså! Det får bli en sväng till gymmet ikväll om jag inte kommer på andra, mer sociala tankar... och medan träningsväskan ligger där, bak i bilen, så förundras jag över hur det kan komma sig att jag för några år sedan skuttade ur sängen varje morgon strax innan fem för att hinna med en 90min PW på morgonen innan jobbet... och idag är det stört omöjligt att komma ur sängen innan sju... vad hände?!

Hur har du det? Är du morgonpigg och äppelkäck vid 6-7-snåret eller är du som jag, en sån som drar fram dammsugaren 22:15 och rensar i skåp vid midnatt?

3 kommentarer:

 1. Jag är PRECIS som du!
  Full av goda intentioner på kvällen - trött som ett nyammat barn på morgonen!
  Men jag tror att någonstans så är det ok, vi är kreativa B människor som lever ett liv med bra intentioner, och så länge man håller den fanan högt, så får man också en del, även om det inte inefattar morgonträningen, gjort!
  Kramen finis!

  SvaraRadera
 2. Jag är tyvärr varken eller... Har världens sämsta morgonhumör men orkar inte för den sakens skull dammsuga på kvällen. Eller någon annan tidpunkt på dygnet...
  /A-K

  SvaraRadera
 3. Innan jag åkte till Australien i nov förra året hade jag 2 jobb och gick alltid upp kl typ halv fyra-fyra varje morgon för att hinna cykla på min motionscykel innan jag åkte till jobbet direkt sen. Det funkade för att jag älskar morgonträning och vet ju hur skönt jag tycker det är - mest EFTERÅT ju men sista tiden där så va det måååånga kvällar som jag tvekade inför om jag verkligen VERKLIGEN ville gå upp sådär ubertidigt nästa morgon. Ändå gjorde jag det. Nu när jag e tilbaka i Sverige igen och efter 2 månaders träningsuppehåll så har jag börjat med detta igen
  Men nu söker jag istället jobb om dagarna istället för att gå iväg till ett så nu går jag upp vid ca kl 5 istället. Cyklar en timme o sen går jag o lägger mig igen o vaknar 2-3 timmar senare :-) Men jaa jag har alltid som mest träningsenergi tidigt på morgonen!

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!