söndag 20 januari 2013

Hej huvudvärk!

Vart fasiken kom du ifrån??? Jag har inte tid med dig, jag har tvätt och städ att ta hand om!!! Håller på att fixa, trixa och försöka få till mina köksskåp... var på Ikea igår och köpte lådor att ha i skåpen... Ikeas mått stämmer inte riktigt med andra mått visade det sig... vilket jag inte hade tänkt på alls såklart... Ikeas lådor till skåp är en halv cm djupare än standard 56... så jag fick kalla in experthjälp aka pappa... smått motvilligt kom han och fixade lådorna till ena skåpet...det andra får jag strunta i att ha lådor i, det blev liksom inte så bra som det var tänkt och då är det bara dumt att göra någon halvmesyr...

För övrigt kan man kanske tänka sig att jag borde kunna klara mig med ett underskåp med skafferivaror... iallafall om jag håller ordning... och ja uppenbarligen skulle jag göra det, klara mig... jag har slängt såååå mycket gammal mat...pasta och polenta som gick ut 2010... vi skriver 2013 nu... sånt är inte okej! Nä, skärpning på den fronten fröken fräken!

Det läskiga när man röjer och slänger en massa tycker jag är att det blir så jäkla mycket man slänger som man sådär i efterhand inte kan begripa vart farao det fick plats innan... gissar att det är därför det känns lättare att andas när man fått slängt det, för att det inte kloggar igen... så skönt! Kanske är det pga röjet som huvudvärken kommer... kan vara så!

2 kommentarer:

  1. å nej vad irriterande då man har en plan och så passar det inte! tur att pappsen kunde komma och hjälpa :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är galet bra att ha en händig pappa nära till hands när det inte stämmer överens med hur man tänkt sig! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!