torsdag 3 januari 2013

Den här kvällen... upp som en sol, ner som en pannkaka!

Ja, lite så, jag åkte ifrån jobbet i tid för en gång skull. Åkte raka vägen till en av gågatorna i Kungälv och mötte upp min Storsockiplast (har jag sagt att det är gott att hon är hemma?!) eller rättare sagt, jag gick in i ett provrum och var lite dare devil, provade jeans såhär dagarna efter julhelgen! och jo, ta mig sjutton, jag hittade ett par dessutom!

Hur som helst, min Storsockiplast hittade mig i det där provrummet, just som jag brottades med ett par jeans i en alldeles för optimistisk storlek... men men, sånt är livet, det var tur att det var hon och inte någon annan! Ni andra får tänka er hur det såg ut... eller du gör kanske bäst i att låta bli!

Fika på stan, så gott... en sån där grej jag sällan har tid med då mina veckodagskvällar tenderar att vara rätt så uppbokade. Det är härligt med såndana där spontana fikastunder! En chans att landa i vardagen och bara vara! Önskar tillfällena var fler till sådant!

Sedan, när jag kom hem så däckade jag totalt i soffan... har inte gjort många knop alls... vid åtta-snåret tänkte jag att det kanske vore lika bra att gå och lägga sig... men så kom jag på att det kanske vore dumt ändå, och ja, nu sitter jag här, strax efter midnatt och har inte kommit i säng... kass är jag...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!