onsdag 23 januari 2013

Nina vs. semlan 1-0

ibland har jag karaktär...detta inlägget är mest för mig själv, för att jag ska komma ihåg att den faktiskt existerar... karaktären alltså! Vi blev bjudna på semla på tre-fikat... jag tackade vänligt men bestämt nej... höll mig till min skål med kesella och bär... känns så bra... fast en semla hade varit gott... men det är ju inte februari än... och jag måste ha mer karaktär för att komma någon som helst vart med den här arma lekamen...Jag säger inte att kesellan var godare än semlan, det gör jag inte, men det känns bra nu efteråt! Så en lite Note to self: Nina, du mår mycket bättre när du står emot dina cravings! Kom ihåg det nästa gång godisråttan tar strypgrepp om din själ... 

9 kommentarer:

 1. Igår tackade jag nej till dammsugare från ett danskt bageri. De är ungefär dubbelt så stora som svenska dito... Men jag undrar om jag hade kunnat motstå en semla..?
  Förmodligen inte...
  Just nu laddar jag inför lördagen, då ska jag få äta både smörgåstårta och gräddtårta. Jag drömmer redan om gräddtårtan på nätterna! Mmmm....

  Kram sötaste!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh, dammsugare som är så gott! Hejja dig! haha, när man drömmer om godsaker, då vet man att man varit duktig! =)
   kram fina!

   Radera
 2. Jag äter en semla om året, vissa år kanske 2 :)
  men kesella och bär äter jag måååååånga ggr fler - det är gott!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, du och jag, vi tänker så lika! Jag äter också bara en eller två semlor per år typ, på fettisdagen och kanske någon till i samma veva om det bjuds. Kesella och bär, det äter jag två gånger per dag till mellanmål på vardagarna... galet gott!
   kram!

   Radera
 3. Det går inte att säga nej till semla /F

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joho! Och det känns så bra efteråt, när alla sitter och är helt semlestinna och inte vill röra sig... Men du får skaffa dig lite karaktär min vän! =)

   Radera
 4. Du är duktig, Nina! Framförallt på att leda spinningpass. Tack för igår. Det var grymt för kropp och själ. Vi ses på lördag. Efter det passet ska jag unna mig en semla... :D
  KRAM!
  /A-K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina du! Haha, ja, du hörde ju själv va Fia sa igår om att bli spinninginstruktör när man har dig med på passet! Tack själv! Jippi! Det tycker jag du ska göra! Men först lite styrketräning och en kaffe i loungen med mig! =)
   kram kram!

   Radera
 5. Måste säga att du har en mycket underhållande blogg :) den hamnar på "följarlistan".

  Sen tycker jag att bär och kesella lät väldigt gott ;)


  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!