torsdag 31 januari 2013

Det måste väl ändå vara en bra grej?!

Att en deltagare kommer fram efter passet och säger "du, jag måste bara få säga en sak, du är underbart knäpp!". Att det dessutom inte är någon av de som alltid är med på passen eller som jag nästan alltid pratar med gör ju faktiskt, hur konstigt det än låter, att det nästan slår lite högre! Att det kommer från någon som inte brukar säga så mycket menar jag.

För jag tänker såhär... att vara lite knäpp är ju ändå rätt sunt gissar jag... vem farao vill vara mainstream? Många strävar ju efter att vara annorlunda och där i den där strävan blir alla lika på något vis... att vara lite knäpp är nog bra för själen tror jag... även om det är en sån där detalj som gör sig bäst i lagom stora doser... jag gissar att det till och med gör sig allra bäst i lagom små doser... hur som helst så är det uppenbarligen en styrka som blir en svaghet om den överdrivs... och om man nu är lite knäpp, och vi räknar det till en bra grej, så måste det ju vara väldigt bra om man är det på ett underbart sätt... eller?!

jag tog det iallafall som en komplimang och låter den kommentaren kvala in på tio-i-topp-listan av trivsamheter jag fått höra under årens lopp som instruktör!

2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!